Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Wordfeud, dagens beroende.

Jag är helt enkelt beroende av Wordfeud, man kan ju spekulera lite smått i varför. När jag var nyss fyllda sjutton, bara ett par månader innan jag flyttade hemifrån var jag tillsammans med en kille. Vi brukade spela alfapet hos mig på kvällarna, lånade då mammas och hade ganska roligt med spelet. Att jag nu börjat med Wordfeud var kanske inte så konstigt då jag åker igen för hålla på med att bilda ord, jag heter förövrigt saramadeleine där så har du tråkigt så adda mig gärna. Första gångerna jag spelade wordfeud hade jag inte kollat upp reglerna vilket att poängen blev rätt dåliga. Men när man spelat ett tag lär man sig vissa strategier som gör att du i och med detta kan få rejält höga poäng.
Konstigt nog tillhör jag inte kvoten som tycker det är kul att leda med 100 poäng för det blir då ingen tävling, jag vill tävla och tycker det är absolut roligaste när man ligger 2-3 poäng över sin motspelare. Just då så vet man ju inte vem som vinner och spänningen är det som får mig att tycka wordfeud är kul.
Jag spelar väldigt ofta mot Björn, han blir upprörd när jag lägger CD, PC och MC, CP eftersom det inte är riktiga ord. Men där tänker jag poängmässigt hade jag inte lagt PC på vissa punkter hade jag aldrig fått ut de där C som jag bokstavligt talat hatar att få.

Spelar du Wordfeud? Vad tycker du?

2 Comments

  1. Ja det är ett riktigt kul, men som sagt beroendeframkallande spel. Har spelat det sen i Maj och inte tröttnat än. 🙂 Ska ta & lägga till dig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: