Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Vad jag skrev minuterna innan betygsamtalet på vanligt papper.

Jag har aldrig mått så illa som jag gör i denna stund. Jag vill kräkas och fly. Det är nu cirka 20 minuter tills ”domen” ställs och jag har en aning om att den känslan jag nu upplever är densamma som brottslingar upplever när det ska få sin dom. Att en lärare kan ha hela din utbildning i sin hand. Jag hoppas att jag minns denna känsla för evigt och aldrig utsätter någon för detta. Vänlighet och mjukt sett ses som en brist i dagens skola. Trots att det är sådant barnen behöver mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.