Ibland funderar jag bara på att låsa bloggen, enbart skriva den som en dagbok där endast få utvalda människor har möjlighet att läsa. Jag skriver inte alltid för att få kommentarer, ibland men ofta skriver jag för min egen skull, för att tömma min hjärna på alla tankar som finns där. När jag skriver inlägg på djupet vill jag inte ha respons jag vill bara skriva av mig. Skriver jag med skämtsam ton är det kul med kommentarer, lika vid shopping, foton med mera. Men just nu när jag går runt med en kittel aggressioner i mig vill jag helst bara skriva för min skull. Får ni otrevliga svar, ta inte åt er. Jag är bara så jävla arg, ledsen, frustrerad just nu. Men jag vägrar be om ursäkt för vad jag känner. Just nu är jag sur och arg, jag skiter i samhällets regler och att debattera om saker som andra anser viktiga. Jag vill bara skriva min jävla dagbok för terapins skull. För även om ni inte märker det på utsidan av “Madde som jämt är glad” är jag skitledsen just nu och inte upplagd för trevliga diskussioner. Jag kommer tillbaka men just nu vandrar jag i deppoland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: