Inlägget är ett samarbete

Att spela på nätet, jag brukade förut spela bingo på nätet och vann en del då. Dock är jag för snål för att satsa pengar så jag utnyttjade såna där ”här får du en gratis pengar att spela för”. Ett tag var jag sugen på att prova casino online, som till exempel roulette men efter att ha pratat med människor som fastnat, samt sett på skräckprogram så skulle jag inte våga börja spela. Jag tror helt enkelt att om du väl fastnar så sitter du i spelträsket och förlorar mer pengar än du vinner. Det är ändå ganska vanligt med spelberoende, jag förstår att vissa spelar även om jag inte gör det själv.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

  1. Haha, jag törs inte börja spela för då kan jag inte sluta. 🙂 Spelade mycket bingo på nätet förut men det vart lite för intensivt till slut. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa