Idag har jag hjälp Emma att dels få bort en spärr som var på hennes blogg men även att skapa en subdomän till hennes blogg.

Har inte hänt så mycket mer då William varit sjuk hela dagen. Jag är nog lite skum, jag ser verkligen fram emot att bli klar med studierna till sommaren. Samtidigt är jag sugen på att även läsa klart min IT-utbildning jag började med våren 2008, är jag knäpp kanske? Har anmält mig till två av kurserna som jag tänkte försöka göra klart så jag kanske kan få ihop någon form av dubbelutbildning. Om jag fixar detta skulle det betyda att jag kanske kan jobba med IT på sidan av mitt läraryrke. Jag längtar efter att jobba med barnen, men samtidigt så vill jag även jobba med IT. Det är något drivande med IT som får mig att känna en WOW känsla varje gång jag fixar något som har med IT att göra, antar att jag inte är fullt frisk.

Nä ska ta och se på once upone a time snart.

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: