Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Ligger pö söffa.

Ligger på Björns soffa och har nyss nattat William. Jag har jordens jävla hicka och låter hick, hick hela tiden får nog bli lite vatten. Vi hämtade Harry för en stund sedan, stackarn ligger och trycker under Björns säng. Jobbigt läge för honom att först bli förflyttad till en kattbur och sedan komma till ett nytt ställe men blir nog bra imorgon när han ska kastreras.

Annars är det lugnt. Vad gör ni ikväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.