Jag blir så störd! Min mens tajmar inte datum men däremot tajmar den in dagar, jag vet att min men kommer komma på en torsdag, och ska jag ut så är det ännu mera troligt att den tajmar in en torsdag. Nu enda sedan i december (november var ett undantag, brukar alltid ha torsdagar annars) så har min mens kommit på en torsdag. I dag kom den igen, tilläggas till det är att jag förstod att den skulle komma nu när jag GUD FÖRBJUDE ska ut och äta imorgon med lite tjejkompisar då jag fyller år nästa helg… Nu känns det inte alls kul, frågan är om man törs dricka imorgon? Jag äter ju starka mediciner mot min mensvärk som jag fick utskrivna på kvinnokliniken i oktober. Var jätte längesen jag drack vin och det skulle vara så trevligt att göra det imorgon, så nu står jag i valet och kvalet vara nykter och slippa smärta? Eller vara berusad och ha ont eller eventuellt låta alkoholen dämpa smärtan om man har tur?
Tur vi inte ska på krogen i alla fall, har alltid hatat att ha mens på krogen, jag ser gravid ut när jag har mens och dessutom så går jag och oroar mig att det ska läcka och jag känner mig äcklig när jag har mens. Läste någon arg bloggare förut som sa “jag är inte äcklig för jag har mens”, men jag känner mig fruktansvärt äcklig när jag har mens, jag lider av självömkan och förstorar saker till max.

Nä nu ska jag bege mig ner till synsam har synkontroll där för linserna, köpte mer en bag-in-box hem för mina gäster (vi går hit efter middagen) ska i alla fall få lite vin.

 

6 kommentarer

  1. Min kommer alltid på tisdagar! Min cykel (eller hur det stavas) är 28 dagar så då blir det alltid samma veckodag :-p vi kan ju ta o dricka vin om två veckor om det känns bättre för dig?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: