Dark Mode Off / On
Evenemang & fester Hemma hos mig

Tjejkväll- med bilder och ord.

Hade jättetrevligt igår. Först gick vi till Hammars restaurang men där var det tyvärr fullt, så vi begav oss till Tatziki istället och åt grekiskt. Hade jättetrevligt pratade och skrattade. Så mitt framför mig ser jag helt plötsligt ett ”ansikte” hoppa fram och tillbaka. Det var en docka med målat ansikte typ som en säck iklädd vanliga kläder. Jag fick panik och rykte tag i Lisa (som satt närmast mig) och ”ÅH titta vilken läskig docka” Lisas reaktion blev den samma, jag rös jättelänge och kände att jag har nog fan lite fobi för dockor! Jag tycker dom är läskiga! Hehe man är nog lite uppskrämd av Chuckey trots allt. Hehe den onda dockan!

Hur som helst så skrattade vi massor, åt och begav oss hemåt mig. Hämtade partylite produkterna så alla fick sina som var hemma hos mig sen. Hämtade även ut vinsten jag vann hos jeennifeera, visar bild på den sen!

Hur som helst så satt vi här och drack lite vin och pratade, Lisa mådde lite dåligt så hon åkte hem redan vid stan och Sandra skulle hem till Sandviken så hon blev inte heller med. Men jag, Ayse, Linn och Jessica var här i alla fall.
Fick ett jättefint smycke av Ayse, TUSEN tack! Jag bär det idag. Det är med ett öga på vilket är ett beskydd mot onda ögon.
Sen åkte de hem också så runt 23 tror jag? Så var festen typ slut men hade så himla trevligt tog lite foton på kvällen men är ju känsligt att lägga ut sånt och jag hann inte fråga igår om det var okej. Lägger aldrig ut bilder utan någons tillåtelse först.

Jag 🙂

Halsband – Lilla Lisa Design

Örhängen – Indiska (goodiebag vinst från mama)

Hey

Maten.
Tog lax

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: