Sitter i soffan bredvid William. William bygger lego och jag ligger med minisen i knät. Björn lagar mat, ska bli riktigt gott.

Blev oerhört provocerad över förslaget på att jobba till 75, funkar säkert för högt uppsatta men för oss normala svenssons så är det där rent av fördjävligt förslag, många inom våren och städ eller liknade längtar efter pensionen vid 40, förstår ni att börja räkna ner 25 innan pensionen på grund av de slitsamma yrket? Det är hemskt att tro att dessa skulle vilja jobba 10 år till efter 65 och dessutom, SVENSKARNA lämnar landet för Norge för de inte finns några jobb ska då gamlingarna stanna kvar ännu längre…

Jag gillar inte att skriva om politik det gör mig bara arg… Så ska försöka undvika det.

Nu ska vi äta strax.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa