Flummigt.

Så sitter man här igen utan att ha något att förtälja världen. Såna här gånger gillar jag inte att blogga, dessutom har jag inget att visa och utan foton känns det inte lika kul.
Imorgon blir det sista dagen för den här VFU-veckan, dagarna går så FORT! Alltså man begriper inte att tiden kan ticka på så snabbt som den faktiskt gör. Tänkte försöka hinna med att städa imorgon och göra lite såna där “smågrejer”.

Annars är det lugnt, igår blev jag säljare på riktigt för då var mitt startpaket klart nu är jag helt ägare av allt liksom. Ska bli spännande att ha min första visning där jag tjänar lite pengar. Är du sugen på visning nu i februari hör av dig!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Flummigt.

 • 7 februari, 2012 at 20:27
  Permalink

  Hur funkar det där? Köper du startpaketet själv eller får du det?

  Reply
  • 7 februari, 2012 at 20:49
   Permalink

   Malle – Man får det gratis 🙂 . Sedan ska man sälja för 2400 så är man “färdig” säljare och börjar tjäna pengar. 🙂

   Reply
 • 7 februari, 2012 at 21:48
  Permalink

  Coolt! Lycka Till!!! Kram från Mia

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: