Dark Mode Off / On
Böcker

Mys och Harry Potter.

Blev filmmys under mitt duntäcke i soffan ned William. Sista delen av Harry Potter blev besviken på slutet då de var, mycket av de som gjorde hela boken så har dom tagit bort sånt. Men men, boken eller böckerna var underbara. Hur som har jag haft en jättebra födelsedag.

20120211-215512.jpg

Åt den goda smörgåstårtan Björn hade med sig.
Innan vi såg Harry Potter.

20120211-215526.jpgWilliams godis och trailer innan filmen började.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: