Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Mys och Harry Potter.

Blev filmmys under mitt duntäcke i soffan ned William. Sista delen av Harry Potter blev besviken på slutet då de var, mycket av de som gjorde hela boken så har dom tagit bort sånt. Men men, boken eller böckerna var underbara. Hur som har jag haft en jättebra födelsedag.

20120211-215512.jpg

Åt den goda smörgåstårtan Björn hade med sig.
Innan vi såg Harry Potter.

20120211-215526.jpgWilliams godis och trailer innan filmen började.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa