Ligger och klurar på vad jag egentligen faller för när jag börjar följa en blogg. Vissa är givna, nära vänner och familj är ju spännande att följa för att bli uppdaterad i deras liv. Men sen då?
Jag borde nog spontant säga att föräldrabloggar roar mig, men ändå är de få. Jag är ingen som tycket de är kul att läsa om blöjbyten och diverse bebisbestyr, och tyvärr är de få som inte skriver om saken.
Gillar bloggar som känns personliga, där man får följa med in i vardagen på ett kul sätt, humor och även bitterhet. Skum balansgång där kanske?
Inredning tycker jag är sjukt kul men vill inte ha för mycket av saken. Så även om jag följer ganska många bloggare vet jag inte om jag hittat “min” bloggkategori, jag vet inte ens vilken jag tillhör själv.
Jag skriver ju mest för nöjesskull och för att jag inte ska glömma.
Följer alltid bloggar med bloglovin, då det enligt mig är lättare att inte glömma läsa bloggen då.
Vad består din blogglista av för kategorisering av bloggar? Följer du dem med bloglovin, eller liknande? Har du dem via rss (bloglovin använder samma teknik men alla kanske inte vet). Har du dem sparade bland favoriter på datorn? Eller skriver du adressen. Hur och vad följer du?

2 kommentarer

    1. Diana – Där är vi lika, jag blir tokig på folk som får det att låta som livet är perfekt. När folk pratar perfektion blir jag rädd och undrar vad de är för freak som döljer sig bakom den personen egentligen. Är lite så där “i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna” ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: