Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vad ett bad kan göra.

Tog mig ett kvällsbad med levande ljus. Älskar verkligen att bada. Passade på att använda ”Hamilton skin therapy oli” som jag av baby to be för ett par månader sen. Har nu använt den vid flera tillfällen och jag rekommenderar den skarpt. Jag är inte gravid men som ogravid är den helt underbar och då kan jag bara tänka mig ett bad som gravid med den i. Rekommenderas alltså MYCKET av mig.

Hade även i en bad gel från the bodyshop med pumpa lukt för bubblornas skull. Inget bad utan bubbelbad för mig.
Så skönt att bada verkligen.

 

För badet.

Bubblor!

Underbart!

4 Comments

  1. åh va mysigt med ett bad det var nog åratal sen jag tog ett sånt bad, får ingen ro för det riktigt för mkt stim i huset för att det ska va avkopplande men en dag så! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.