Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Läsläxa

William kom hem jätteglad från skolan idag. De kör med tre olika böcker,
A- Bok som är lätta variant.
B- Bok som är en medelvariant
C- Bok den svåraste varianten.

William har velat ha C- boken jättelänge och nu fick han C-boken, han började med B och jag tror hans mål varit att fixa C- boken väldigt länge. Han fick därför med sig en stencil hem för att träna på den den här veckan och se om han vill fortsätta. Han är så duktig på att läsa mitt hjärta, läser böcker själv på kvällen efter att jag läst för honom och sånt. De är så konstigt, nyss var han en liten människa som behövde mig hjälp i allt. Nu är han så stor och tycker mest att jag är i vägen.

Läser efter badet.

Älskade du.

4 Comments

    1. Emma – Mamma till Viggo & Melker – Det är jättekul 😀 . Han läser på allt :). Jag hoppas hans läsintresse ska fortsätta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d