Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Vad jag är sugen på.

Den är bara SÅ fin.
Älskar de här Pippi-tröjorna!

Jag undrar om dom kan ha den ute i Sågmyra på Bubbleroom outlet. Är lite sugen på att åka ut dit en sväng. Pengar nästa vecka!

8 Comments

  1. Jaha nu var min son här & tryckte så vet inte vad han gjorde, men men.. :p Jag ville oxå ha en pippitröja förut, men fick avsmak då man ser att var & varannan människa har en sån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.