Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Haha dagens humor!

Detta kommer sig från en av kommentarerna i aftonbladet om tjejen som medverkade i ”Mot alla odds” som tyvärr dog i en tragisk olycka efter inspelningarna. Hur som helst så hittade min mamma följande kommentar och jag skrattar nästan ihjäl mig.

 

”Oerhört tragiskt! Min syster blev sparkad i ansiktet av en häst en gång o fick en flygtur till Huddinge sjukhus men hon hade tur o klarade sig utan men.”

HAHA, det var en rejäl flygtur de *s*. Hästen har sparkat rejält där kan man säga. *haha*. Alltså media och hur de skriver saker så det tolkas fel. Man undrar lite hur tänkte ni där?

6 Comments

  1. Jag känner hennes syster Mickan väl (till Madde) och det har blivit en miss i media hon dog inte av någon olycka, om dog på hästryggen men det var alltså ingen ridolycka för hon var död innan hon träffade marken utan det berodde på andra orsaker. Jag orkar dock inte se serien av flera orsaker men möts av löpsedlar här i Uppsala om Madee var och var annan dag och medlider vekligen med hennes familj när kvällstidningarna gottar sig i det hela -tragiskt.

    1. Nightflies – Trist 🙁 .

      Jag tycker det är kul med ”syftningsfelet” någon som flyger hela vägen så där. Själva döden är ju hemsk =(.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: