Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

På tal om säng.

Har ju tänkt på en vit malm säng nu i flera dagar till tanken slog mig att mio kanske har. Dessa kostar visserligen lite mer, men funderar. Har fotat bilderna med iPhonen. Funderar på en tripp till Mio och kolla faktiskt. Gillar den vita, men den andra känns fin också.

20120218-015211.jpg

20120218-015223.jpg

4 Comments

  1. men det va ju billiga priser ikea ligger ju i samma prisklass det beror ju på ifs vilken man ska ha men det är madrasserna som gör att det drar iväg 🙂 men om du spanat på den andra länge då är det troligen den du vill ha 🙂

    1. NightFlies – Jag är sugen, malm är ju den jag tänkt på. Problemet med Ikea är att de tar 1 h och 20 min att åka dit :(. Finns inget Ikea i Dalarna, det blir ju då att man ska betala bensin + mat + släpvagn vilket förmodligen hamnar i ungefär samma prisklass, så funderar :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: