Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Överraskningspaketet – Partylite.

Idag hämtade jag mitt partylite paket. Om du vill beställa ska du göra det NU. Överraskningspaketet är förlängt tills månaden är slut och jag ljuger inte detta paket var PRISVÄRT! Jag blev helt WOW när jag fick det. Jag tog det dyraste paketet som kostade 399:- och fick allt detta.
Värdet ligget nog runt 2000 skulle jag tro, så vill du beställa, ha en visning eller liknande? Då ska du passa på just nu!

 

Överraskningspaketet

Så fin!
I verkligheten är den helt underbar!
Går inte att visa på bild!

Så fina!

Skål som kan sättas i hållaren på
bild två.
Dom är stora går att använda som frukt/salladskål
om man så vill!

Alla ljusen.

Sugen?

4 Comments

  1. Åh mamma har också köpt sånt där överraskningspaket, så sjukt fina saker! 😀

    svar: Ja samma här, varför kan de bara inte visa en hel säsong på en gång för? :O haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: