Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En kaka för två.

William älskar verkligen Subways cookies. Han har bara varit där en gång och han blev såld på hela stället, jag ska försöka ta mig dit med honom någon dag men hur som helst. Eftersom man får en kaka när man handlar på Subway tog jag med den hem till William och så delade vi på den.

Vi myste ner oss i soffan framför Bulldog och Ponny-akuten och jag berättade att min mamma (Williams mormor) varit förbi idag, William blev besviken att han inte varit hemma så jag sa att vi ska försöka åka dit nu på lovet en sväng. Hur som helst vi myste ner oss med godis, precis innan ponny-akuten sökte SVT B barn för ”operation vildmark”, William trodde först det var Wild kids så jag sa, synd att du är för lite för att söka va?
Då sa William; Skulle jag söka? Då skulle jag ju få lov att vara ifrån dig jättelänge, det vill jag inte! Inte vara borta flera dagar utan dig och pappa. Aldrig i livet.

Behöver jag säga att mitt hjärta blev helt varmt, mitt fina älskade barn. Du har varit hos sin pappa sedan i torsdags och det har saknats en bit av mig här under den tiden, så fort du kommer hem är biten här igen. Jag älskar dig du mitt finaste på jorden! <3

Cookie.

Delad.

Godis.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3

Related Tags:

12 Comments

  1. Ewa (mamma till 6 döttrar) – Jag tycker dom programmen är så bra. Brukar få tårar i ögonen när jag ser Bulldog och hur glada barnen blir haha. Känslig? 😉 .
   Vampyrprogrammet följde jag på sommarmorgon 2008-2009. Hehe, jag brukar kunna fastna för såna där serier 😉 .
   Visst är det mys 🙂 . Kramar tillbaka.

   1. Wiiieee vilken båt!! Jag förstår att du vill ha den 🙂 Den vågar jag INTE visa för mina döttrar 🙂

    Kram

    Och ja.. på tal om att leva ut sina drömmar 😉 Mina barn har både muminhuset och muminbåten 🙂 För jag älskar nämligen ALLT med mumin 🙂
    Barnen däremot tycker väl så där om dem 🙂

 1. Älskar Subways cookies 😀

  svar: Hahaha jaa det är ju så svårt att sluta kolla när det finns så många avsnitt, serien jag börjat plöja igenom nu finns det 7 säsonger av, vill inte veta hur många timmar jag kommer ”slösa bort” med att kolla på alla 😉

  1. Sarah – Verkligen, lär nästan smaka deras kyckling inte gjort de innan :-D. Men är lite rädd för just kyckling. Haha jag kan endast äta den jag sett från grunden. Fjantigt egentligen men är livrädd för att de ska vara rött :-S .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: