Dark Mode Off / On
Kläder

Shopping

Var en anledning till att jag var på stan idag. Jag behövde nya skor, mina skor har börjar läcka och jag behövde således nya. Fick bli ett par från din sko. Är väldigt imponerad av mig själv, jag tog inte SVARTA! Utan skorna är bruna, det är en stor bedrift att jag vågade go wild eller hur man ska uttrycka det.
Blev även en gratis kajalpenna, jag hade fått 100 kr i födelsedagspresent från the body shop och jag valde då en ögonpenna perfekt pris och det gjorde mig glad.
Blev även en tur in på Gina, egentligen bär det mig emot att gå på Gina. Mitt första Gina plagg jag köpte här i stan var en vit kjol. Jag hann använda den i 2 h sen var den helt förstörd och det var INGET jag orsakat själv (var slitet tyg). Jag gick då tillbaka till Gina och visade saken kjolen hade ändå kostat mig 300 så var inget reaplagg. Personalen säger då, vi gör inga reklamationer våra kläder har dålig kvalitet och därför så byter vi aldrig. Våra kläder går sönder fort.

Efter det tog det mig över ett år innan jag ens gick in i butiken, och när jag väl handlar där är det endast plagg för runt 50 lappen för jag känner att visst 50 kronor kan jag se gå sönder på 2 timmar, men aldrig ett plagg till fullpris. Därav tycker jag gina är en skitbutik egentligen och jag tänker bara på just det där ”vi har dålig kvalitet”, undra om det är ett kul motto? Hur som helst, jag köpte trosor och en poncho.

Kände att jag nog uppfattar trosorna lite väl, texter som ”Wild ting” och ”grrr”, med mera känns för mig som är vuxen på något vis hemskt. Jag tyckte inte det själv som 14 åring utan ansåg nog mer ”vadå?” men när jag ser såna texter idag gör det ont i magen på mig. För många 11-12 åringar går och handlar på såna här affärer och ”grr” och ”sexy” med mera hör faktiskt inte hemma i en 11-12 årings värld. Det känns som att att vara ”sexig” kryper längre och längre ner i åldrarna och jag förstår inte varför? Måste det verkligen stå ”sexy” på ett part trosor köpta på Gina, Lindex eller vart man nu handlar det? Visst om jag köper trosor det står sånt på men jag är VUXEN, det är inte en 11- åring. Kanske jag som överreagerar bara, är mer det att jag tänker så mycket nu på allt.

199:-
Din sko.

Gratis från The body shop.
95:-
(Är priset för er som vill handla.)

99:-
På Gina.

Poncho.
50:-

16 Comments

 1. Den säljaren du stötte på begick ju ett enormt tjänstefel, både när du inte fick byta varan för det får man göra och så säger man ju inte så om företaget man arbetar på.
  Förut köpte jag mycket kläder på Gina och jag har aldrig haft problem med kvaliteten så jag tycker att den är helt okej. Dock så är modet så fult just nu på Gina vilket är astrist för jag har 2 presentkort där. Haha.. =)

  Skönt med nya skor! Ingen höjdare med skor som läcker in.

  1. Sarah – Ja, hon gjorde ju de. Men jag orkade verkligen inte tjafsa först tänkte jag höra av mig till deras huvudkontor men gav upp, kände bara näe skit i det typ. SKulle skämts om jag var personen eller personerna var två stycken som stod där i kassan och försvarade sig varav den ena butikschefen.
   Hehe, jag gillar de här nya USA-modet, vet inte men stjärnorna och de jag blir helt gillar det absolut.
   Känns skitbra, jag fick panik där när skorna började läcka var bra och gå och köpa nya hehe :-p.

 2. Men hjälp så oproffa säljare på Gina där du bor!! Två gånger har jag bytt plagg som har gått sönder i sömmen på Gina här i Piteå och det har inte varit något problem. Nä fy jag tycker du skulle kontaktat deras huvudkontor så kanske du hade fått nåt ”plåster på såren” 🙂

  1. Katarina – Jag tänkte de först men sen orkade jag inte strida vidare. Kändes mest som ”deras” förlust för jag talar aldrig något gott om Gina efter de liksom. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: