6 kommentarer

  1. Hej! Det var länge sedan jag skrev här. Det är jätte kul att se hur blingo sprider sig till allt fler. Jag jobbar där sedan 2 år tillbaka och man finner blingo överallt nu känns det som. Här om veckan var jag på svenska rallyt och så frågade min väns pappa var jag jobbar, varpå jag berättar och försöker förklara. Som genom ett trollslag går två barn förbi med en varsin blingomössa!

    Om du inte minns mig så är jag kalsongmorsans vän Madde som också ska bli lärare 🙂

    Trevlig helg!

    1. Madd1sh – Jo minns dig 🙂 , blingo har jättefina kläder verkligen 🙂 . Jag handlade av dom första gången 2008 tror jag det var, eller 2009? Blir osäker tror dom bara kört 1 eller 2 säsonger första gången jag handlade där. Älskar ju homepartys 😀 , min Williams pappas kusin har haft blingopartyn innan så har gått på dom, ångrade mig dock för om de var 2 eller 3 säsonger sen då dom hade en jättehäftig tröja som jag aldrig köpte. Hade dåligt ställt just då, men sånt är livet kanske kommer något liknade i framtiden 🙂 . Trivs du som säljare för blingo?
      Vad ska du bli lärare i för ämnen? Hoppas du får en trevlig helg också :). Du har inte lämnat någon bloggadress så svarar här :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: