Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Ligger på soffan.

Ligger på Björns soffa, med täcke och kudde. Björn glor på the mentalist och de är inte riktigt min grej känner jag. Har provat se den några gånger nu men känns ändå inte helt ”jag”. Vi sover över här i natt. Imorgon ska jag till högskolan och plugga, ska försöka skriva massor så att jag får någon form av lov nästa vecka. LOV, låter märkligt men i alla fall lite ledighet under Williams sportlov funderar på om man skulle göra något kul, någon med sportlovstips? Kan bli en Orsa tripp men de visar sig.

Lugnt som sagt, vet inte vad jag ska hitta på. Vad gör ni andra?

2 Comments

  1. Tack! 🙂

    Själv har jag inget sportlov, så T får fara till sin pappa ett par dagar då hon egentligen skulle vart hos mig. Antar att de kanske far ut till nån backe och åker snowboard/pulka osv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa