Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Ligger på soffan.

Ligger på Björns soffa, med täcke och kudde. Björn glor på the mentalist och de är inte riktigt min grej känner jag. Har provat se den några gånger nu men känns ändå inte helt ”jag”. Vi sover över här i natt. Imorgon ska jag till högskolan och plugga, ska försöka skriva massor så att jag får någon form av lov nästa vecka. LOV, låter märkligt men i alla fall lite ledighet under Williams sportlov funderar på om man skulle göra något kul, någon med sportlovstips? Kan bli en Orsa tripp men de visar sig.

Lugnt som sagt, vet inte vad jag ska hitta på. Vad gör ni andra?

2 Comments

  1. Tack! 🙂

    Själv har jag inget sportlov, så T får fara till sin pappa ett par dagar då hon egentligen skulle vart hos mig. Antar att de kanske far ut till nån backe och åker snowboard/pulka osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: