fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

House of lola och annat.

Då var house of lola partyt överstökat, så mycket fint! Blev en jättefin tunika i ljusrosa färg, den måste ses för att få en bra förklaring, du kan dock hitta plagget här. Den gör sig inte rättvis på bild utan den ser lite tantig ut där, men på är den jättefin. Jag älskar house of lola, det är liksom “jag”.

Annars tjatar jag på Björn att åka till Lager 157 då jag hittat två plagg där jag vill ha. Jag gillar det här USA mönstren som är just nu, och min garderob blir helt enkelt väldigt uppdaterad tror jag, det är något med stjärnor, jag menar “vill du se en stjärna se på mig” typ. S

Nu ligger jag på Björns soffa, gick hit efter jag haft party med en snabbvända in på maxi. Skulle bara köpa en paprika åt Björn men slutade med två produkter från max factor för man fick en gratis borste på köpet vid köp av två produkter. Haha det är liksom min grej, när jag och Björn går i affärer brukar han typ för att jävlas säga “Madde, titta där du kan få en strandbag det står OLW på om du köper 3 chips” haha problemet är att jag faller för sånt. Eller typ få en gummiboll vid köp av två kexchoklad, köp fyra korvbröd och få ett fint örngott. Men samtliga av  mina vänner är lika så jag känner mig inte ensam.

Blir ratatouile och kött till middag, ska ska springa över till Willys tror jag och köpa  något med choklad, 5 dagar till den tiden i månaden.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: