Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Utmaning

Blev utmanad av Hellyh.

1. Din mobiltelefon:
En  vit Iphone 4s.

2. Din äkta hälft:
Har ingen.

3. Ditt hår:
Långt och ljusbrunt för stunden. Ska dock boka in ett frisörbesök snart och färga det svart med rosa slingor.

6. Det bästa du vet:
William, och sedan familjen i Orsa.

7. Din dröm inatt:
Drömde jag att någon tänkte skjuta mig och jag glömde mig under en trapp. Sprang med William vid mitt gamla bostadsområde i Orsa och sprang till lägenheten där vi bodde innan pappa dog. Hade sån panik, ringde på dörren kom ut en kvinna som sa ”det här vill jag inte vara med på” och bara gick. Jag vet vad saken grundade sig på. Skriver nog ett inlägg om de senare.

8. Din dröm/ditt mål:
Jag har snart nått mitt mål, bli klar med högskolan. Efter de drömmer jag om att köpa ett hus, skaffa fler barn. De är väl typ de.

9. Rummet du är i:
Mellan hallen, jag har min dator här så det blir lite som ett extra rum, svårt att förklara.

10. Din hobby:
Shopping, inredning, fotografera, IT, och läsa BÖCKER!

11. Din skräck:
Att William ska dö, att någon nära ska dö. Dödliga sjukdomar, att jorden ska gå under och sånt där.

12. Vill du vara om 6 år:
Ha fler barn, ha fast jobb, bo i hus?

13. Vart var du igår kväll:
Såg på film med William.

14. Vad du inte är:

Rik och berömd.

15. En sak du önskar dig:
Fler barn.

16. Var du växte upp:
I Orsas0m ligger i norra Dalarna.

17. Det sista du gjorde:
Städade.

18. Dina kläder:
Träningskläder från tidningen mama jag sover i. Ska strax duscha.

19. Din TV:
Är ganska oanvänd sak från mitt håll, som står i vardagsrummet där William och Björn spenderar mer tid än mig.

20. Ditt husdjur:
Är allergisk.

21. Ditt humör:
Ganska stressad, men glad.

22. Saknar du någon:
Mamma och mormor.

23. Din bil:
Har ingen. Brukar dock låna Björns ibland.

24. Något du inte har på dig:
Strumpor, hehe. Brukar aldrig ha strumpor hemma tycker fötterna känns instängda i strumpor.

25. Favoritaffär:
Svårt, får nog bli Ikea.

26. Din sommar:
Vet ingenting om sommaren ännu, är jättesvårt att veta alla faktiskt.

27. Älskar någon:
Ja. 🙂

28. Favoritfärg:
Vitt och svart. Gillar basfärger liksom.

29. När skrattade du senast:
I morse med William.

30. När grät du senast:
Minns inte. Gråter väldigt sällan.

Jag skickar utmaningen vidare till:

Den som vill. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa