Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Lite stadsshopping.

Kom billigt undan idag, köpte en topp för 30:- och två böcker för 98:-, tyckte de var rätt okej. Hade två presentkort jag fått på Twilfit och Stadium så fick gratis strumpor, ett par leggings och ett par vantar. De kallas att fynda!

Vi gick in i en ny affär på Åsgatan där William gärna ville ha ett halsband. Kände dock att 150:- för ett halsband för med lång kedja inte var något jag ville ge till ett barn, så vi kikade tills vi hittade en jättefin ring han fick istället för 15:-. Gissa någon som var så stolt över sin ring idag. Jag tillhör inte kvoten som inte anser att barn ska ha smycken, klart de ska få vara fina men LÅNGA halsband är jag rädd för tänk om han klättrar i något och fastnar och sånt, nä då är det bättre med ringar i alla fall något år till.

En presentpåse.

Williams ring.

Linne 30:- från Gina Tricot
(Observera att det kommer ett till inlägg med detta plagg.)

Nu när jag ändå börjat se filmerna kan jag ju
lika gärna läsa böckerna. NÄR tiden finns, som i sommar typ!

Mitt gratis!
Tusen tack för presentkorten jag fått
på facebook genom Wrapp!

2 Comments

  1. Bra fyndat! Finns inget roligare än att göra bra fynd. =)
    Fast Bree Tannerboken hör inte till Twilightserien men det visste du kanske.. 🙂

    1. Sarah – Hehe verkligen 😀 . Gratis saker är ju inte fel ;-). Jo vet det om Bree Tanner men tänkte jag kunde köpa den ändå :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.