Gissa storleken på min vita tunika.

Jag köpte denna tunika idag. Jag vill nu ge er chansen att gissa storleken.
Som hjälp har jag lagt en tunika från Nelly (den svarta) på sidan bredvid. Den är i storlek M. Men vad tror ni nu att den vita tunikan har för storlek? Gissa och den gissar rätt först vinner en länkning, ni har tills imorgon FM på er.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Gissa storleken på min vita tunika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: