Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Gissa storleken på min vita tunika.

Jag köpte denna tunika idag. Jag vill nu ge er chansen att gissa storleken.
Som hjälp har jag lagt en tunika från Nelly (den svarta) på sidan bredvid. Den är i storlek M. Men vad tror ni nu att den vita tunikan har för storlek? Gissa och den gissar rätt först vinner en länkning, ni har tills imorgon FM på er.

 

20 Comments

  1. Skulle gissar M först men eftersom du frågar så är det säkert inte det 😉 så gissar på S 🙂

    1. Sarah – Verkligen känns trist när man vet att många hänger upp sig på storlekar och mår dåligt över saken och så gör dom plagg 3 storlekar mindre :-o.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.