Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Bingo

Inlägget är ett samarbete

Dagen innan julafton spelade jag och William som bekant bingolotto, William vann en ny lott och därav spelade vi efter också. Jag brukar inte spela bingo så ofta, även om jag gjorde det ofta som barn. William tycker att det är skitkul så egentligen borde man kanske göra de oftare. Det finns ju en del ställen på internet när man som kund kan spela gratis bingo sånt har jag dock testat för att det är roligt och underhållande. Några gånger har man vunnit och då blir man genast jätteglad. Jag brukar dock sällan ha tur när jag lagt ut pengar för något så därav är jag lite feg att spela, men är det gratis provar jag mer en gärna. Brukar ni spela bingo? Hur ofta och vad fick er att börja?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.