Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Studier och annat.

Skrivit som ett as sedan igår kväll, har en sida kvar varav jag insåg att just den boken finns på biblioteket (den enda jag valt att inte låna). Så får springa och göra en lite kopiering av kapitlet (det är okej att kopiera vissa sidor.) för att sedan använda mig av det. Drygt, hade gärna varit klar nu känner jag, att sätta inlämning på en uppgift 9.00 på en fredag känns aningen inhumant enligt mig, vem sjutton vill sitta en hel natt för att finputsa?!

Så därav pluggar man klart uppgiften snabbare än man behöver.
William sov som sagt borta idag, jag sitter här ska ta och duscha, klä mig och dricka kaffe och springa över till högskola. YEAH!

4 Comments

  1. Måste kännas skönt då det är klart 🙂 Kan tänka mig stressen, när mina döttrar var små då både jag jobbade, studerade och var ensamstående.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: