Ska snabbskriva för jag ska snart se Switched at birth och Jane by design. William har åkt till sin gammel-farmor och farfar och ska sova där i natt. Innan vi åkte hem (jag och Björn) åt vi mat där, William var jätteglad. Själv har jag pluggat så det är min “lediga” kväll. Vissa har ett liv *S*.
Ska skriva klart det sista imorgon och hoppas att man blir godkänd, det här är inte min grej etik känner jag helt nytt ämne och många begrepp och jag vet inte vad de vill ha. Sånt är oerhört stressande.

Hur som helst har det inte hänt så mycket idag, ska se lite på serierna jag nämnde ovan och sedan gå och sova.
Fått massa kommentarer som jag lovar att svara på imorgon. Funderar på att köra en frågestund är det någon som skulle tycka de var kul?

4 kommentarer

  1. Jag hatar etik oxå. Tyckte det var Skit svårt på gymnasiet..

    Sv. Hon får gå kvar på östra eftersom Niklas bor i stan 🙂

  2. Just det, tack för påminnelsen, måste se Jane By Design 😀

    svar: Jaa visst är det underbart väder, blir så himla glad ju 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: