Låter mig inte luras.

Jag älskar den här perioden på året, men jag tror ändå inte att det är vår ännu. Det är helt enkelt för osäkert för att jag ska tro på det, visst är det fint nu men de är bara början av Mars ännu, de kommer mer snö. Jag är en skeptiker och vårväder i Mars är inget jag tror på tyvärr, önska kan man ju men jag tror det kommer snö om 2-3 veckor tyvärr.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Låter mig inte luras.

 • 4 mars, 2012 at 08:37
  Permalink

  Jag gillar denna årstiden med, jag vet ju att om det kommer snö nu så stpr jag ut för jag har fått försmak till våren 🙂

  Reply
  • 4 mars, 2012 at 21:17
   Permalink

   Nett – Är lika men livrädd för att börja hoppas 😉

   Reply
 • 6 mars, 2012 at 11:39
  Permalink

  Ja inte är det slut på snön än inte. I så fall är det ju verkligen ngt galet.

  Reply
  • 7 mars, 2012 at 13:47
   Permalink

   KackMarie – Mmm, klagar inte dock för jag föredrar detta framför vintern. Men är skeptiskt ändå 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: