Mysigt.

Jag hamnade på en sida där du som kund kan boka bord online på Restaurang Gondolen i Stockholm. Restaurangen verkar jättemysig då du får se ut över Stockholms vatten och mysa till en god middag. Det verkar väldigt smidigt tycker jag att boka ett restaurangbesök via nätet, framför allt när man likt mig åker dit som turist och inte har så stor koll på priser och hur pass fullt det blir på restaurangerna. Nästa gång jag åker till Stockholm kan jag mycket väl tänka mig att använda den här tjänsten Book a Table och besöka restaurang Gondolen.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Mysigt.

 • 4 mars, 2012 at 11:38
  Permalink

  Internet är mycket praktiskt med tanke på allt du kan göra.

  Reply
 • 4 mars, 2012 at 11:41
  Permalink

  Det är ju faktiskt rätt smart att göra så, tycker jag. 😀

  Reply
 • 5 mars, 2012 at 19:19
  Permalink

  Gondolen är mysigt. Kan tipsa om ett annat ställe som har godaste thaimaten jag någonsin ätit. Koh Phangan. Ligger på Söder. Kolla deras hemsida, sjukt mysigt ställe. =)Önskar dom hade så god thaimat här i Västerås. Deras mat är verkligen nåt utöver det vanliga. Smakar som i Thailand vilket “svensk” thaimat sällan gör annars. =)

  Reply
  • 7 mars, 2012 at 13:43
   Permalink

   Sarah – Låter jättegott 😀 . Får nästan ta och prova de 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: