Dark Mode Off / On
Reklam

Mysigt.

Jag hamnade på en sida där du som kund kan boka bord online på Restaurang Gondolen i Stockholm. Restaurangen verkar jättemysig då du får se ut över Stockholms vatten och mysa till en god middag. Det verkar väldigt smidigt tycker jag att boka ett restaurangbesök via nätet, framför allt när man likt mig åker dit som turist och inte har så stor koll på priser och hur pass fullt det blir på restaurangerna. Nästa gång jag åker till Stockholm kan jag mycket väl tänka mig att använda den här tjänsten Book a Table och besöka restaurang Gondolen.

 

6 Comments

  1. Gondolen är mysigt. Kan tipsa om ett annat ställe som har godaste thaimaten jag någonsin ätit. Koh Phangan. Ligger på Söder. Kolla deras hemsida, sjukt mysigt ställe. =)Önskar dom hade så god thaimat här i Västerås. Deras mat är verkligen nåt utöver det vanliga. Smakar som i Thailand vilket ”svensk” thaimat sällan gör annars. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: