Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jag är med…

 • 11 mars, 2012 at 14:24
  Permalink

  Jag som inte ens har någon mobil än, det blev så rörigt när en massa nytt kom och jag gjort mig av med den gammla -i början var det skönt men nu börjar det bli dags men man hinner knappt med innan det kommer nåt nytt sen blir det att jag priar dyra ponyköp ist haha!
  sv: Ja verkligen det gör dem men då är det ju Swirly Whirly som du har! 😀 Den jag också har och som barretten tillhör 🙂

  Reply
 • 11 mars, 2012 at 15:01
  Permalink

  Vad roligt 😀

  svar: Jaa jag tyckte också att Danny skulle vinna, inte för att hans låt var bäst av alla, men jag tycker att han förtjänade det! 🙂 Mina favoritlåtar var de med Lisa och Ulrik Munther, men jag ville inte att någon av dem skulle vinna, haha 🙂

  Reply
 • 12 mars, 2012 at 20:00
  Permalink

  Åååh spännande, du kan ju säga sen om du tycker den är bra 🙂

  Reply
  • 15 mars, 2012 at 22:05
   Permalink

   Hellyh – Verkligen! Är så nöjd med den. Min kostade; 3276:- Men då hade jag rabatt i och med siba kortet. Tror priset låg på 3595 från början. Köpte även ett skydd då för den 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: