Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Testar

Sitter på paddan, vilken skillnad! Helt något i min smak. Detta gillas skarpt! Måste erkänna att min skeptiska sida mot surfplattor är helt bortblåst.

20120311-074638.jpg

5 Comments

  1. Vad roligt! Hoppas den kommer funka länge så det inte blir något krångel! 🙂 Såg i ett annat inlägg att ni hade mellomys, såg skönt ut. Kollade också 🙂 hii

    SV: TACK snällis 🙂

  2. Förresten så la jag till dig på bloglovin’ gillar det du skriver 🙂 så du kommer se mer av mig bland kommentarerna! 🙂 hihi

  3. har oxå en surfplatta men ja kan ibland bli sååå irriterad på våran för den är inte den lättaste att trycka på tycker jag..sen kan ja tycka att skriva inlägg är en prövning.

    Gillar bättre vanliga datorer för sånt men om man bara vill chilla och surfa runt är den perfa =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.