Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk och lite annat.

Direkt när jag vaknade i morse kom huvudvärken krypande men jag tänkte absolut inte låta den skiten förstöra mina planer för dagen. Begav mig till vfun och dagen gick fort. Nu är det bara 3 dagar kvar! TRE yttepytte VFU-dagar, de kommer gå fort!

Efter VFUn kikade jag in på Williams skola en stund och efter och kikade, sen begav vi oss hemåt. Lisa ringde så följde med henne på maxi och åt lite glass. Hem och donade lite tills Björn hämtade William nu kom brorsan, så ska kika på lite tv med honom!

4 Comments

  1. Jobbigt med huvudvärk, jag hade det igår! Brukar aldrig ha det annars faktiskt 🙂

    svar: Ja visst är byxorna snygga! Jag brukar också mest ha svarta kläder, men har försökt införa lite mer färg nu, haha 🙂

    1. Jasmine – Brukar inte ha det allt för ofta själv heller. Tror det är lite stressrelaterat mycket i huvudet just nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: