Idag är det skidspelen här i stan, eller ja på lugnet men jag ska inte gå. Känner mig trött och slut och sov till halv TOLV! Det var en rejäl chock! Har inte sovit så länge på över åtta år. Tror det är för att jag kört mitt race denna vecka trots att jag inte är helt pigg. Men jag lär köra på så jag blir klar med den här kursen någon gång, är verkligen skoltrött eller hur man ska uttrycka det.

Annars är det lugnt, nästan 6 plusgrader ute och ingen sol, de kändes liksom ändå WOW för jag börjar verkligen känna den där, snart är det sommar och sol känslan.

Kommer mer inlägg senare, just nu ska jag logga in och se om schemat för kursen jag ska läsa kommit ut. Ska läsa 7,5 hp matematik på högskolan i Gävle och tänkte att de kunna vara på sin plats att fylla i schemat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: