Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Allt jag vill bli av med tralla-lala-laaa.

Idag är jag i rensar tagen. Har redan plockat och pysslat om med lite saker, vårstädning? Jag har även lyckats inse att jag tröttnat på mitt Detolf från Ikea. När jag köpte den var jag så himla ”kär” i den, nu har jag tröttnat och vill bara sälja i väg den. Tror jag köpte den 2006 och jag brukar hamna i någon sån period ibland. Problemet är att jag tror den varit jättesnygg att ha i köket med belysning, problemet är att mitt kök är avlångt och på grund av de får man inte plats med så mycket där. Nu står den i vardagsrummet och passar inte riktigt in, en annan ska jag behöver sälja är min lampa knapp från Ikea. Jag köpte den för något år sedan, jag har en i köket också men den från vardagsrummet behöver jag sälja i väg. Detta då jag vann en taklampa för ett tag sedan som numera finns där. Annars gillade jag min vita knappa lampa väldigt mycket.
Sen fick jag smak för att sälja CD-skivor här i veckan, jag har MASSOR! Olika artister, samlingar (hela absolut dance till exempel) och massa annat. Det ligger numera nerpackat i förrådet och jag känner spontant att jag skulle vilja sälja i väg allt. Frågan är vart och hur, jag tror absolut man kan få några kronor för CD-skivorna så tänker inte skänka, och grejerna från Ikea får man garanterat något för också men jag är lat och det känns drygt att lägga ut på blocket och tradera. Lite så jag önskar det kunde bli gårdsloppis här snart, hade liksom kunna varit perfekt för att bli av med lite grejer.

6 Comments

 1. Haha jag brukar också bli sugen på att rensa och städa på söndagar, tror det är för att det är en ganska tråkig dag annars, så då hinner man med hur mycket som helst!

  svar: Ja visst är de, älskar tulpaner 🙂

  1. Jasmine – Hehe kan nog vara så 😀 . Man har tiden och då kan man fixa lite 😀 . Så kul att bli av med grejer också hehe.

   1. Jaa visst är det! Har samlat ihop lite kläder och sånt jag ska sälja på Tradera snart, har så sjukt mycket kläder och köper nytt ganska ofta att det inte får plats längre. Och som det är nu har jag två garderober, en hos mamma och en hos pappa, kan tänka mig hur mycket det blir när jag slår ihop dem, haha! 🙂

 2. Just Cd skivor verkar vara super svårsålt numera man får inte många kronror för dem det är ju pga av all nedladdnign men venyl går bättre speciellt om det är mer speciella skivor det är ju som med MLP det finns ju samlarvräde på vissa.
  Detolf är ganska poppis hås MLP ssamlare att anv för att displaya ponierna i så den vill säkert någon MLP samlare köpa annars kan ju möbler tyvärr också vara ganska svårsålt i överlag.

  1. Night Flies – Jo är ju så, jag tänker att just cd-skivor borde man ju få i alla fall några kronor för 10, 20 eller så. Jag vill mest bli av med saker just nu. Tycker ofta man har ganska lätt att sälja möbler? Men jag kanske har haft tur? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: