Dark Mode Off / On
Gästbloggare

Ett paket.

Nyss kom posten hit med en jättefin överraskning. Tusen tack Sophie för paketet, blev alldeles rörd. <3

20120322-123948.jpg

20120322-123958.jpg

10 Comments

   1. Ja förstår det! 🙂

    svar: Ja visst är den fin, vet inte riktigt heller vad man ska kalla den. Fyndade iallafall den på Tradera för 1 krona 😀
    Och ja jag har samma tapet i mitt rum som du har i vardagsrummet, tänkte på det när vi var hos dig! Väldigt fina tycker jag 🙂

    1. Jasmine – Den var jättefin. Jag gillar verkligen dom tapeterna. Tänkte försöka ta mig i kragen och tapetsera datarummet och mitt sovrum nu. Sen är jag sugen på ljusgrå tapeter till min hall. Skulle vilja skriva ”kitchen” ovanför dörren till köket :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: