fbpx
Dark Mode Off / On
Gästbloggare

Ett paket till mig.

Blev väldigt idag när jag fick ett paket som jag inte beställt själv. I alla fall fick jag detta fina paket ifrån min vän Sophie, jag blev så himla glad. Tack så mycket vännen <3 . Det stod så fint på brevet så jag blev helt rörd.

Vill i alla fall säga att jag är jätte glad att ha Sophie som vän, helt underbar vän och jag litar på henne till 100%, och du är också en en fin och värdefull vän. Jag är väldigt glad att jag blivit vän med dig! 🙂

Så vad innehåll då paketet? Ägglossningstester , hehe. Så nu blev ni nyfikna va *S*. Nej jag planerar inte barn, men är väldigt bra att ha hemma i alla fall. Speciellt då jag gärna vill ha koll på när jag har ägglossning då jag inte kan använda hormonella p-medel. Dels pga att jag haft blodpropp och sen för att jag blir helt cocco i bollen av sånt, kopparspiral är sen inget alternativ för mig då jag inte vill stoppa främmande föremål i min kropp.

Så fint 🙂

😀

2 Comments

  1. Kul med paket sådär helt oväntat 🙂

    Vi har Bara mjölk och fil från Norrmejerier här i Skellefteå (i Umeå har de den där billiga Klöver mjölken också, från skåne eller varsifrån den är). Sen yoghurt finns det från Norrmejerier, Arla, Valio och Skånemejerier. Brukar hålla mig till Norrländskt, köpte den yoghurten nu bara för den va halva priset och ville pröva den udda smaken 😛 (dåligt val, hehe)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: