Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Personlighetstest.

Hittade detta personlighetstest hos Enkoppkaffe och fick ju självklart lov att prova.
Min uppfattning är att detta test är att det stämmer bra.

10 Comments

  1. Jag blev denna när jag gjorde testet på sidan: Den känsliga relationsexperten

    Om det finns någon som sätter andras väl framför sitt eget är det du. Och tack vare din ärliga och empatiska sida är du bra på att både leda debatter och hantera relationsproblem. Du kan ha svårt att erkänna det, men du är verkligen en känslig själ som inte gillar att vara ensam. Som tur är har du begåvats med en enastående social kompetens som gör att de flesta vill umgås med dig. Du ser allt här i världen ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv och abstrakt analys.

    Motto: Det är mänskligt att fela.

    //mia

  2. jag vart nog mer åt känslosam och mer utåtriktad enligt testet, vad som är sant vet jag inte men annars ganska lika i ”så här är du”

    Kramar om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.