Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Personlighetstest.

 • 25 mars, 2012 at 19:11
  Permalink

  Hörru Madde det där vill jag göra, ska se om jag kan hitta sidan! Kram Mia

  Reply
 • 25 mars, 2012 at 19:17
  Permalink

  Jag blev denna när jag gjorde testet på sidan: Den känsliga relationsexperten

  Om det finns någon som sätter andras väl framför sitt eget är det du. Och tack vare din ärliga och empatiska sida är du bra på att både leda debatter och hantera relationsproblem. Du kan ha svårt att erkänna det, men du är verkligen en känslig själ som inte gillar att vara ensam. Som tur är har du begåvats med en enastående social kompetens som gör att de flesta vill umgås med dig. Du ser allt här i världen ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv och abstrakt analys.

  Motto: Det är mänskligt att fela.

  //mia

  Reply
 • 25 mars, 2012 at 19:39
  Permalink

  jag vart nog mer åt känslosam och mer utåtriktad enligt testet, vad som är sant vet jag inte men annars ganska lika i “så här är du”

  Kramar om

  Reply
  • 25 mars, 2012 at 21:11
   Permalink

   Mia – Spännande 🙂 . Tycker det är kul med tester faktiskt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: