Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Foton på vår 3 timmars promenad.

Hade med min kameran på vår långa promenad i solen. Var så himla skönt, det är en bra bit att gå men vi fick se massor och den friska luften var helt underbar. Blev en hel drös kalorier som förbrändes, William önskade sig max på vägen hem så det tog vi. Jag åt Gi-burgare, med milkshake och bönsallad samt chilicheese och kalorierna jag förbränt idag har ändå visat att jag behöver äta 350 kalorier till för att nå till mitt rekommenderade intag av mat per dag. Imorgon efter middagen blir det en promenad igen dock inte lika lång denna blir bara runt Lugnet någon timme. Hur som helst lite bilder från idag.

På väg.

Jag.

William.
Jackan åkte av efter ett tag.

Jag

Så vackert.Busis

Så gott.

Stannade vid hemköp i Hosjö
blev en varsin calippo

Mysigt en bit mellan Hosjö och Kniva.

Vi börjar närma oss.

Lite av vårens guld.
Tussilago!

William plockade tussilago.

Framme i Staberg.

Framme i Kniva, gick vi först och hälsade på
Björns mormor och morfar.
Sedan åkte vi fyrhjuling till Björns mamma.
(Björn var redan i Kniva så det var endast
jag och William som gick.)
Hos Björns mamma passade de på att elda lite gräs.

 

12 Comments

  1. Åh vad roligt 😀 Så kul att man känner igen ställena på bilderna 🙂 Ser underbart ut! Längtar tills jag kommer igång igen, nu är jag bara sjuk sjuk sjuk. Inne på femte veckan med hosta. Idag är jag hemma från jobbet 🙁 Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.