Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Projekt pigtittare.

1998 fick jag en pigtittare av min mormor. Den har följt mig igenom mycket och jag älskar den. Jag ville dock ge den lite nytt liv så därför köpte jag en vit färg och målade om den. Tänkte passa på att visa er mitt lilla projekt jag pysslat med under dagen.

Före

Efter

(Lagt upp en till strykning efter detta, så blir mer
imorgon.)

 

16 Comments

  1. åh, jag vill också ha en sådan och måla en sådan. Jag vill ha sådan där lång ”skåpklocka” också och måla på. Och byrå med spegel som jag också vill måla på. =) Jättekul sådant ju. Speciellt om våren. =) Fint det blev. Kram//Mia

  2. Så fint det blev, så kul att måla om och ändra en del. sådan där pigtittare hade jag med förr, vart den tog vägen har jag ingen aning om.

    1. Nett – Det är jättekul, man får lite förändring i vardagen 😀 . Lite färg gör ju väldigt mycket mer en man många gånger tror. Hehe det där känner jag igen med annat. Vissa saker har bara försvunnit 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.