Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Födelsedagsfirande idag x2.

Just nu sitter jag och färgar mina ögonbryn. Inte gjort det sedan jag var 17 typ, men kände att jag ville förnya mig lite, nästa vecka ska jag färga håret och klippa mig på Haraldsbogymnasiet. Brukar alltid gå dit, för det första är det rätt billigt och för det andra har jag alltid gått därifrån nöjd. Jag är extremt känslig när det kommer till håret, jag har blivit missnöjd två gånger och efter sista gången har jag inte gått till en vanlig frisör. Sist jag var dit var jag 18 och jag fick inte alls det jag ville kände mig otroligt obekväm minns jag. Sedan efter de klippte jag topparna själv och lät håret växa. Jag hade nämligen en lång period jag hade kort hår, nu trivs jag dock i långt och kan inte tänka mig att klippa det skulle sakna ihjäl mig!

I alla fall idag står det födelsedagsfirande på planeringen. Jag och William ska åka ut till brorsan i Hosjö och fira honom, han fyller 23 imorgon men mamma och hennes man kommer ner idag. Min yngsta syster fyller också år imorgon men hon är hemma hos sin pappa så hon följer inte med. Min yngsta syster och bror är alltså födda på samma dag med exakt 8 år emellan. Så där får ni en matematikgåta hur gammal är min yngsta syster? När min yngsta syster var 7 år föddes William, så min yngsta syster och William är närmare i ålder än vad jag och min syster är. Därav så märks det att de båda kompletterar varandra väldigt bra också, de har lekt ihop, när vi ses vilket är alldeles för sällan brukar dom spela tvspel ihop eller rita. Det är kul att se verkligen. Hur som helst vi ska ut till Hosjö och åker dit vid elva då har jag tänkt ta mig en runda på ÖB för att handla lite smått och gott.

Efter vi firat min bror ska jag hem, fixa mig för kvällen och dra ner till Lisa som fyllde 25 nu i veckan. Plockar med mig en bag- in- box och det blir säkert jätteroligt!

Nä nu tror jag mina ögonbryn vill att jag plockar bort färgen. Återkommer säkerligen!

4 Comments

  1. Det är fräsigt när det inte blir så många år emellan barn & dennes mors/fars syskon. Typ en jämngammal moster som i erat fall. Fast vi har det lite värre i min familj. Min storasyster fick barn inte ens 1 år efter min mamma fick sista barnet, så min minsta syster blev moster innan hon ens hann fylla 1 år. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.