Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Första april 2012.

Hade jättetrevligt hos Lisa igår kväll. Behövde verkligen komma ut en sväng och träffa folk, det var riktigt kul. Vi satt hos Lisa spelade lite tjejspel och Lisa bjöd på jättegod mat. Perfekt kväll, insåg dock att klockan helt plötsligt var halv två, så blev att skynda sig hem sen hehe.

Idag för 15 år sedan föddes min lillasyster, på vår gemensamma brors födelsedag han fyller 23 idag. Jag glömmer aldrig den här dagen, jag gick in tidigt och berättade att vi fått en lillasyster varpå mina syskon då 8-9 trodde jag ljög. Vi åkte och tittade på Melissa och hon var så liten minns jag. Det var så roligt med en bebis i huset när man var tretton år, även om hon skrek massor så var det mysigt att gå och bära henne, titta på henne och ta hand om henne. Lilla Melissa är idag 15 år, jag minns när jag fyllde femton. Jag hade redan tjuvåkt moped men det var en speciell ålder att fylla. Jag minns mitt femtonde år, sommaren mellan åttan och nian, sista sommaren man bara kunde vara ledig och barn. Sista sommaren innan man skulle börja gymnasiet, nu är Melissa femton och när jag var femton och Melissa brukade riva i mitt rum så jag blev jätteirriterad så kunde jag inte föreställa mig att hon skulle bli stor. Inte heller när hon höll William för första gången med en stor glugg i munnen, femton år är ändå en ålder man minns. SÅ stort grattis till dig idag Melissa, det är en speciell dag för dig!

Grattis även till min bror men tjugotre är ju som vilken ålder som helst, när du fyller tjugofem skriver jag mer.

 

Nu ska jag duscha!

 

Jag var nog fjorton eller femton på den här
bilden. Melissa var runt 1 år skulle jag tro.
Kortet är taget med skolans analoga systemkamera.
Hade fotografisk bild som elevens val.

6 Comments

    1. linda – en vimsig mamma – HEHE va roligt 😀 . Det var typ lika för mig när jag berättade ingen trodde 😉

  1. Vilken underbar bild! Älskar annalog framkallning, blir sån känsla i bilden då.

    Förresten, har du lämnat update i utmaningen!? Letat, o letat, o letat men hittar inte. Publicerar resultatet 17.00 idag, vore kul om du kan uppdatera innan (eller igen om jag klantat mig). Annars lägger jag såklart till dig så fort jag får det. Förlåt om det är mitt fel och hoppas på en finfin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: