Dark Mode Off / On
Reklam

Webbdesign

Som ni säkert märkt gillar jag att webbdesigna, detta är något jag gör relativt ofta och har lärt mig webbdesigna från grunden, och började via Lunarstorm greja lite smått för att sedan gå vidare på riktiga saker. På sidan webbdesigna.se lära sig lite mer om hur man gör för att själv webbdesigna. Detta är ju toppen om man inte har samma intresse som mig att själv lära sig. Sidan är enkel och jag tror att de flesta som spanar in sidan lätt förstår hur man gör, samt kan lära sig att på ett enkelt sätt webbdesigna. Då sidan är informativ och lätt att hitta i skulle jag vilja bedöma den som användarvänlig, det är viktigt med användarvänliga hemsidor då det är lättare för även ovana internetanvändare att förstå och kunna använda dess tjänster, enligt min mening så lever denna hemsida upp till dessa kriterier. Jag brukar som ni säkert förstått hjälpa till att webbdesigna åt andra, men är det så att det finns ett sug efter att prova/lära sig webbdesigna själv tycker jag att den här sidan är toppen, för er som vill och känner att ni är sugna på att börja webbdesigna själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: