Takida igår.

Takida var riktigt bra. Vi kom dit halv elva och dom började spela runt kvart i tolv. Vi såg klart och sen åkte vi hem strax innan ett. Umgicks med Björn så de var trevligt, åkte och hämtade upp två kompisar till Björn i Pilbo på vägen hem. Jag var så slut så jag ville bara hem och sova, så vi körde hem dem till sig och sen åkte vi hem och sov. Så skönt att bara få lägga sig i sängen när man är så där toktrött.

Ska snart hoppa in i duschen och bege mig mot Björn, vi skulle luncha och sedan vet jag inte vad som kommer ske under dagen. Känns som jag varit off hela påsken, men så är jag alltid. Jag hatar påsken och jag blir alltid deppad runt påsken. Sen blir man tokig på alla som “glad påsk” vad ska ni äta för påskmat, ÅH så härligt med påsken överallt. Jag vill typ bara ta ett hagelgevär och skjuta mig på påsken så jag HATAR verkligen frågor om påsken…

Nä ska duscha nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Takida igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: