Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Uppdaterat bloglovinlistan.

I brist på annat, la jag till lite nya bloggar på bloglovin. Kände att jag lika gärna kunde lägga till lite bloggar så jag kan fördriva tiden en stund. Vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Så trist när man är ensam hemma och sitter och tråkar framför datorn. Vad gör ni andra denna onsdag?

4 Comments

  1. Hej! Jag hittade just till din blogg. Jag pluggar också till lärare och är klar i januari 2013. Vad läser du till för lärare?

    1. Johanna – Va roligt att du hittade hit 🙂 . Min utbildning kommer bli rätt bred, jag har läst mot förskolan/förskoleklass men har lagt till många poäng så jag ska kunna vara i grundskolans tidigare år men även högstadiet med de kurser jag läst. Då min x-jobb nu kommer gå mer mot grund- tidigare så ska jag ringa studievägledaren imorgon och höra om jag istället kan ta ut grundskollärarexamen då jag ändå läst mer inriktat ditåt. Det jag läst har varit tillsammans grund/förskollärare så min utbildning blir lite ”speciell”. Läser gamla lärarprogrammet. Vad läser du till för lärare? Jag har svas och svenska som mest inriktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa