6 kommentarer

  1. Men vad bra att du fick det, jag tror jag har ett men ingen aning om vi behöver det haha.
    Ja detta med trenden av att vara homo går mig på nerverna. Fan bryr mig inte ett smack om nån är homo.
    Visst gratis reklam så andra homo kan hitta kanske, annars ser jag inte vitsen med det.
    =) Ja jag menar dock inte nån som har gift sig och som man inte känner… men kanske jag tänker mer djupare… typ vänner som man vet kanske håller på.. hur går det? Vissa kanske vill att man delar med sig sitt intresse för hur det faktisgt går? Eller kanske bara jag haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: