Fick sängen såld idag, tog 500 för den och den blev såld inom 24 h. Kändes perfekt, sängramen jag köpte kostade 700:- så jag fick betala “200” för sängen då kan man säga. Är nöjd, först funderade jag på om jag skulle måla den vit men ska fundera på saken den är ganska okej i den färgen också, jag gillar vitt men samtidigt känner jag att fördelen med möbler är att de kan vara lite mörkare i färgen för de piggar upp mot vita väggar (ska tapetsera om i sovrummet). För även om jag gillar vitt så vill jag inte bo på ett sjukhus rent av heller. I alla fall här ser ni gamla sängen och den nya.

 

Denna sängram köpte jag 2003. När jag precis
flyttat till Falun.
(Madrasserna har jag i nya sängen.)

Nya.
Insåg att jag ska köpa ett till överkast att
lägga under de vita.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: