Om allt blir som planerat blir det en tripp till Rättvik och marknaden idag. Jag ska köpa marknadsgodis och strumpor. Brukar kunna vara 10 par för 100 på marknaden och jag har strumpbrist…

Annars ligger jag i sängen och grubblar, press. Jag lär jobba 4 dagar i veckan nu så man har pengar i sommar. Förutom de lär jag skriva på examensarbetet. Ibland önskar jag att man hade ett fast jobb, att man aldrig börjat plugga. Men om jag aldrig börjat plugga skulle jag förmodligen varit arbetslös och kanske (ve och fasa) levt på soc eller liknande. Sorry om jag bryter mot alla regler nu men jag vill absolut inte vara i närheten av ekonomiskt stöd igen, om ens en liten tid i livet, Jag hoppade av gymnasiet och gick på soc tills William var 6 månader när jag fick ett timvik och när William var 10 månader började jag plugga och har gjort varje dag sedan dess. Ingen paus ingen ro, bara studier i huvudet på mig. Folk kan säga vad de vill men de känns i mitt huvud att kroppen vill jobba och tjäna pengar och slippa tänka att jag lär jobba + plugga och sedan vara mamma för vår överlevnad. Jag har 3 jobb skulle man kunna säga och just nu? Just nu känner jag mig så less och vill bara få pengar, överleva och vakna på morgonen utan ångest över vad jag borde göra…
Sorry för pessimistens klagan.

20120506-085310.jpg

Pessimistens vy.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: