Dag 29 – Din skola/din klass

Jag har inte någon direkt klass, mycket då jag läst på distans och jag därmed bytt studiekamrater genom utbildning. Men min skola är högskolan Dalarna, dock lämnar jag snart den för nya äventyr.
Högskolan Dalarna ligger här i Falun, eller ja en av deras byggnader i alla fall, den andra ligger i Borlänge.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: